Sexhistorier stor pik i røven

sexhistorier stor pik i røven

Gned lidt op og ned ad den og klemte den så drillende. Pikken var imidlertid så stiv, at den ikke kunne komme ud. Karen løsnede derfor hans livrem, åbnede bukserne og trak i en bevægelse både bukser og underbukser af ham.

Pikken sprang ud og stod stiv op i luften. Karen tog et fast greb i den og begyndte at køre forhuden frem og tilbage over hovedet , mens hun studerede den ivrigt. Ole fandt kussen, et par dildoer og butplugs frem fra skabet og viste dem lidt forlegen til Karen, der specielt var interesseret i kussen. Det var en plastikgengivelse af en kvindes underkrop med kusse og røvhul, der begge var beregnet til at modtage en stiv pik.

De klædte sig hurtigt helt nøgne og krøb op i Oles store seng. Karen tog tuben med glidecreme og smurte en klat ud over Oles stive pik. Hun satte også en klat af på plastikkussen. Ole tændte den indbyggede vibrator, anbragte kussen i sengen og lagde sig ind over og stak pikken dybt ind i kussen, der strammede dejligt om pikken.

Han kneppede løs, mens Karen interesseret fulgte hver af hans bevægelser. Pludselig mærkede han hendes hænder kærtegne ham på ryggen. Hun kælede for hans baller, bøjede sig ned og kyssede og bed ham i røven, spredte så hans baller og satte en finger på hans røvhul. Så mærkede han, at hun smurte hans røvhul ind i glidecreme. Mens han stadig kneppede kussen, pressede hun butpluggen ind i hans tarm. Smerten, da den brød gennem ringmusklen, afløstes hurtigt af en skøn fornemmelse, da musklen lukkede sig bag pluggen.

Ole nærmede sig nu hastigt en orgasme, men det måtte ikke ske endnu. Han trak derfor pikken ud og fik Karen til at lægge sig på ryggen i sengen.

Han spredte hendes ben og begyndte at slikke hendes kusse. Den var drivende våd. Det havde tydeligvis ophidset Karen dels at se Ole i gang og dels at lege med hans røv. Hendes klitoris strittede frækt frem, og hun skreg af nydelse, da han fandt den med tungen.

Han slikkede og slikkede og sugede den så ind i munden. Han havde aldrig før set så stor en klitoris. Han havde nu to fingre inde i kussen, hvor han førte dem frem og tilbage. Han fandt hendes G-punkt og pressede sine fingre mod det lidt svampede væv i skeden. Det blev for meget for hende, og med et skrig kom Karen i en voldsom orgasme.

Ole lod sine fingre blive inde i hende helt stille, indtil hendes orgasme var klinget af. Så trak han dem ud. De var godt fugtige af hendes kussesaft, så da han lod den glide over mellemkødet ned til hendes røvhul, smuttede de ret let ind forbi ringmusklen.

Han fingerkneppede hende nu i røven og lod samtidig munden og tungen lege med hendes klitoris. Karen greb et massageapparat, rakte det til Ole og hviskede: Karen gav sig lidt i smerte, men slappede så helt af, og staven gled let ind i hendes tarm. Ole førte staven frem og tilbage i hendes røv, øgede tempoet og stoppede så pludselig med staven halvt inde. Han anbragte sin stive pik ved indgangen til Karens kusse, berørte hendes klitoris med spidsen og stødte den så helt i bund.

Ole førte sin pik langt ind i hendes kusse og næsten helt ud igen. Han kunne mærke den snurrende massagestav i hendes røv gennem skedevæggen og det var ekstra ophidsende, så han var klar over, at han ikke kunne holde meget længere. Karen var tydeligvis også tæt ved endnu en orgasme.

Hendes skede formelig malkede hans pik for hver en dråbe af hans varme sæd. De lå længe tæt omslyngede, indtil hans nu slappe pik gled ud af hendes kusse godt indsmurt i sæd og kussesaft. Næsten samtidig gled massagestaven af sig selv ud af Karens røvhul. Ole havde stadig butpluggen i røven, men den trak Karen forsigtigt ud, inden de trak dynen op over sig og faldt i søvn i hinandens arme.

Da Ole vågnede, var Karen væk. På natbordet lå en seddel: Jeg håber ikke, det bliver den sidste, vi får sammen. Hans pik voksede under dynen og snart stod den igen stiv og flot. Han måtte simpelthen have en udløsning, før han stod op, så han begyndte at onanere, fandt cremen frem og smurte pikke ind.

Han lukkede øjnene og så Karens kusse med den store klitoris lige foran sig. Ubevidst stak han tungen ud for at slikke den dejlige våde kusse, hans end hånd slap nosserne og han pressede en pegefinger ind i sit røvhul — og så kom han. Spermen sprøjtede i lange sprøjte op i luften for at lande på hans mave og bryst. Han kørte endnu et stykke tid forhuden frem og tilbage mere og mere stille, indtil pikken var slap igen.

Med et lille smil samlede han legetøjet sammen, vaskede det og lagde det på plads. Bare gå til den, og eksperimentér — ude som inde. Det kan blive en både sjov, vild og dejlig fest for jer begge. Den perfekte størrelse kan gøre ham doven. Din mand er ikke tvunget til at tage en masse forholdsregler, og derfor kan sex med ham godt gå hen og blive lidt kedeligt.

Du er en heldig kvinde. Hvis han forstår at udnytte sit potentiale, er der ikke flere dårlige ting at sige. Du sidder på køkkenbordet med benene rundt om hans hofter, mens han trænger ind i dig.

Du kan både læne dig tilbage og ind imod ham. Lig med overkroppen ind over spisebordet, mens han tager dig bagfra. Lig på ryggen med benene strakt ud ned langs madrassen, og lad ham trænge ind ovenfra.

Her stimulerer han specielt den yderste tredjedel af din vagina, hvor der er flest nerveender. I jeres situation er det kun fantasien, der sætter grænser. Så kast jer over gynger, stående sex, analsex, doggystyle og missionæren — alt efter, hvad I har lyst til selvfølgelig.

Er den allerede inde? Den lillebitte pik er nogle kvinders værste mareridt. Men bare rolig, du kan sagtens blive rigtigt gode venner med den. Manden med det klejne udstyr er ofte fænomenal med tunge og hænder. Han er nemlig udmærket klar over, at lillemanden ikke gør det helt store for dig, og derfor anstrenger han sig ekstra meget på andre områder.

Han er sandsynligvis meget åben over for at eksperimentere. Han har erkendt, at han ikke har det store at gøre med, og derfor har han ikke noget imod at tage sexlegetøj med ind i sengen, hvis det kan gøre dig glad. Den lille pik når ikke ret langt ind — men den kan være lige lang nok til at ramme g-punktet, når han støder i bund. Ja, den er jo lille — det er ikke til at komme udenom. Lillemanden vil aldrig kunne give dig følelsen af at blive fyldt helt ud, hverken i længden eller bredden.

Nogle mænd med små tissemænd har mindreværdskomplekser. Det kan virke hæmmende på hans lyst til at eksperimentere — og på hans lyst til sex i det hele taget. Alle stillinger, hvor han rammer direkte ind på g-punktet, er gode med ham. En penisring gør pikken en smule større, fordi den forhindrer blodet i at løbe væk. Ringen har derudover indbygget vibrator og en perle nedenunder, der er designet til at stimulere klitoris.

Du kan træne ejeren til at blive endnu bedre med tungen. I stedet for at fokusere på hans størrelse kan du overveje, hvad du selv kan gøre. Regelmæssige knibeøvelser gør dig strammere. Her kan du aldrig vide dig sikker. Bedst som du tror, I er flyvende, går gassen af ballonen.

Han vil helt sikkert forsøge at overbevise dig om, han er klar lige om lidt, og det er han sikkert også, men den her følsomme fætter rejser og falder sig som dit humør under en tøjkrise. Når det fungerer for ham, gør han virkelig noget ud af det. Er han først stiv, vil han gøre alt for at tilfredsstille dig med sin mandlighed. Han er forberedt på, at det går galt hele tiden. D erfor er han altid klar på stimulere dig oralt for at kompensere. Det kommer næppe som en overraskelse. Det kan være svært at holde dampen oppe, hvis I konstant bliver udfordret af driftsproblemer.

Her kan han selv styre tempoet og samtidig nyde udsigten uden dine insisterende blikke. Det vil formentlig få ham til at holde længere. Smid benene op på hans nakke, så du bliver mere stram. Derefter lader du ham styre slagets gang. Kan du mærke, han er ved at blive slap, så bekræft ham. Snak frækt til ham, og komplimentér hans fysik.

Fortæl ham, at du synes, han er lækker og skøn. Hvis det vælter ud med forhud, når han åbner op for pakken, kan det godt skræmme nogle. Men hvis hygiejnen er i orden, er der ingenting at være bekymret for. Han er nok klar over, at han har mere forhud end gennemsnittet , så han har helt sikkert gjort alt for at gøre sig ekstra lækker for dig.

Vil han vise mig noget derovre i hjørnet? Men det kan det! I nogle stillinger vil du have lyst til at rotere underlivet 90 grader, men den krumme diller kan også ramme de gode steder, hvor ingen anden har været før. Den finder vej og kan give rigtig god massage til de allermest følsomme steder. Er den bøjet opad, er det næsten som at finde guld, for så er den perfekt til dit g-punkt.

Det er jo heller ikke så underligt, at de fleste dildoer er krumme. Med en skæv diller vil der være stillinger, I aldrig kan komme til at nyde. Der er færre stillinger at vælge i mellem, fordi det kan gøre ondt på dig, eller fordi det ikke er muligt for ham. Er I uheldige kan han ramme din blære, så du føler, du skal på toilettet. Her rammer han nemlig dit g-punkt perfekt. Sid med benene rundt om hans hofter, mens han trænger ind i dig. Også her giver den opad-bøjede diller fuld g-punkts-valuta for pengene.

Hvis hans diller drejer til en af siderne, kan han lægge sig på siden, så den peger opad og lige ind mod dit g-punkt. Hvis vinklen på filuren er meget stejl, kan du prøve at læne dine skuldre op ad sengens hovedgærde, mens I dyrker sex.

På den måde kommer din krop og hans diller i samme vinkel. Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her. Du vil også kunne vinde skønne, eksklusive præmier i lækre konkurrencer.

Ja tak, jeg vil gerne modtage Womans nyhedsbrev spækket med spændende artikler og markedsføring om Woman via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket.

Sådan opdaterer du din browser. Læs også De 5 bedste sexstillinger, når han skal trænge dybt ind.

.