Fremmed pik lækker pik

fremmed pik lækker pik

Jeg tror jeg har sex med min mand, men bliver behageligt overrasket. Bo og jeg går i gang med at træne Bo i at holde længere. Han knepper mig stille og roligt med sin fede pik, mens jeg forsøger at tage opvasken. Vi er flere gange tæt på at blive opdaget. Anya får al det sex hun i årevis har fornægtet sig selv. Min mand opfordrede mig til at knalde sin bedste ven. Det var en oplevelse, der var anderledes, end jeg regnede med!

Søskendesex - jeg fik lov til at tage min søsters mødom 4. Jeg har prøvet forskellige Herrer, men aldrig en Herre som skovens. Han kunne få tøsen til at blomstre og springe ud i det dejligste blomsterhav 4. En kedelig pligt weekend hos min faster blev til en erotisk fest 4. Vi er en alm. Som alle forældre ved så er der gang i huset med sådan to i den alder. Min store oplevelse fandt sted da jeg var 15år.

Endelig hjemme og undervisningen kan begynde. En tur på stranden med min datter og hendes nye kæreste vendte op og ned på mit liv. Jeg var ved at sætte et nyt køkken op og fik brug for min søns hjælp. Jeg fik mere end jeg havde regnet med. Ferierejsen til Tyrkiet, mor og søn på ferie. Et uheld blev starten på en herlig sommer i mors seng.

Ved et tilfælde finder jeg ud af, at min søns hobby har mig som centrum. Min dejlige bror og jeg havde sex 1. Hun fortsatte sin lokkende dans foran mig. Mine øjne var låst på hendes sexede krop og dans. Hendes faste bryster var så indbydende, at jeg rakte frem efter dem. Som dreng boede jeg i et villakvarter, tæt ved en af Københavns travle veje.

En "optagelsesprøve" bliver sat i værk og jeg smiler stadig. I første del af historien præsenterer jeg familien og mine kusiners våde trusser, og har en spændende oplevelse på loftet, som fører til min første nærkontakt med en voksen kvinde. Min frække, frodige moster udstiller sin kusse og sin røv mens hun tager sig en hurtig spiller, og bagefter bruger hun alle sine våde huller til at give mig en fræk, våd indvielse i sexlivets glæder. Hun tog min ene hånd, først troede jeg at hun ville flette fingre, men så førte hun den op under sin kjole, op til sit skød.

Mine fingre rørte direkte ved hendes mis, som var lige så trusseløs som min, jeg kunne straks mærke hendes kønshår og hendes skamlæber, mærke at de ligesom mine var våde af fissesafter. Han havde aldrig grebet mig i at onanere før, selvom det havde været tæt på et par gange. Men når man bor sammen med sin bedste ven, vil man før eller siden se ting, som man måske ikke burde have set.

Min kone havde fortalt at hendes gifte nære veninde ikke havde fået sex i et år og da jeg fik chancen kunne jeg ikke lade være med at tage hende En frisør aftale, der udvikler sig i den frække retning 4.

Min mand og jeg er taget på ferie sammen til Jamaica, men det er på ingen måde gået godt. Vi har skændes og jeg er gået ud for at spise alene. Retaurenten ligger mellem en masse lokale barer og jeg nyder opmærksomheden fra de lokale mænd En far er betaget af sin datters store bryster.

Hun er betaget af bulen i hans bukser. Naboen Mona, har lånt moren sin lejlighed, moren en pæn ældre dame. En pæn ældre dame, der fik det hun ville af den unge mand. Min unge søde svigerinde sidst i 20´erne med lange tynde ben og en lille stram numse og jeg er blevet efterladt alene i sommerhuset. Min oplevelse med min søn må bare gentages, men han havde inviteret sin kæreste på besøg. Det blev langt fra så afslappende som forventet 4. Historien om hvordan jeg første gang prøvede en han hund 4.

Å spionere på mamma i badet kan føre til så mangt særlig når hun vet om det. Bo har netop kneppet mig og sprøjtet sin fede sperm langt op i min fisse. Malene vil også være med. Bo knepper hende med sin store pik og kommer også langt oppe i hende. Da en af pigerne i pigekollektivet flytter ud, flytter hendes fætter midlertidigt ind, indtil han finder sit eget. En af pigerne finder ud af, at han har en stor tyk pik. Den må hun bare have. Den frie erotiske tilgang jeg havde til min svigermor gav dejligt frække oplevelser med hende En enlig mors bekendelser.

Hun hørte sig egen stemme i sit hoved "du har suttet pik på en fremmed mand, en bevidstløs mand" hun kunne ikke lade være med at smile samtidig med at hun hørte hendes samvittighed tale formanende til hende.

Så dukkede der en ny stemme op "og du kunne lide det" 4. Den unge studerende flytter ind i et lejet værelse og får med sin 40 år ældre værtinde en skøn udlevelse af sin drøm om sex med modne kvinder. Louise kan ikke slippe tanken om fætterens store pik. Hun er ikke færdige med ham endnu. Hun har ikke prøvet sådan en stor pik - før nu. En historie om hvordan min mand og jeg kom ind i en swinger klub.

Første kapitel omhandler en kort affære jeg havde før vi blev nye medlemmer. En køretur til stranden bringer liv i det gamle lem 4. Livet på landet bliver vendt op og ned da barnebarnet kommer på et tre ugers visit.

Den første gang var skønt og varslede en herlig fremtid. Den store undervisning står for dagen. Men kan vi gennemføre det? Hvad havearbejde kan føre til. Nattens sommerfest skyder Mira afsted i en rus, der kulminerer i den våde og intense sexoplevelse, hun altid har drømt om..

Tingene udvikler sig og mit univers udvides. Og jeg har intet fortrudt. Vores sexliv var okay, men da vi mødte John og Linette fik det for alvor kulør på. Jeg overgav mig og fik en omgang jeg aldrig vil glemme.

Da Jakob og Mette kommer tilbage fra deres liderlige strandtur, er der sket ting og sager i sommerhuset 4. Min kollega skal bruge flere penge til at betale af på sin spillegæld, så denne gang sælger han mig sin kones røvhul.

Noah har lovet sin bror Jonas at bygge en udendørsbrusekabine og et overdækket udekøkken i Angela og Jonas sommerhus. Og det ender med flot arbejde - men det blev svært at få arbejdsro 4. Elin er både vred og chokeret over sin mands forræderi. Samtidigt er hun uudholdeligt liderlig.

Bruger hun disse følelser til at søge hævn over sin mands utroskab? I kollektivet opdager Malene, at Louise har noget kørende med fætteren, og da hun hører om hans store pik, bliver hun selv interesseret. Hun opsøger fætteren og så går det løs. Jeg betragter mig selv som en almindelig kvinde med almindelige seksuelle behov.

Men da min svoger skulle på ferie tilbød min mand, at vi kunne passe deres hund. Det var sådan det begyndte. På lofter rundt omkring gemmer der sig mange ting, som helst ikke skal se dagens lys igen. Sådan også for denne lærer, der for mange år siden var med i et Rapport. Hvem mon udnytter situationen..? Jeg løftede mig op, så Mikkels pik gled ud af min fisse. Den var stadig helt hård og glinsende.

Lotte lænede sig lidt frem og tog den i munden og slikkede den ren for sperm og mine fissesafter. Mærkeligt nok føltes det slet ikke underligt at se en anden pige slikke på min mands pik Dette er historien om første gang jeg havde sex med en yngre fyr.

Et Jehovas Vidne mister hæmningerne da jeg åbner døren iført mit Adam kostume. Vi får ny lærer. Og sikke han dog fascinerer mig! Det bliver et hedt møde. Mon han bliver min første sexpartner? Madsen har kig til den lækre Merete i nabohuset, der lå og slangede sig på et tæppe mens trusserne krøb helt op i revnen Storesøster er kommet hjem og er ikke sen til at lege med 4. En gravid mor kæmper med sin liderlighed da hun ser sin søn stige ud af badet.

Lærke, Bo og jeg leger sammen og planlægger, hvordan Bo skal tage Lærkes mødom. Inden da skal hun dog lige se, hvordan det foregår. En lille simpel historie om en lille naiv pige der lærer om blomster og bier. Jeg sikrede mig igen at klitområdet stadig var mennesketomt, og så lænede jeg ned mit hoved ned mod Mikkels indbydende pik.

Jeg måtte simpelthen smage den lille dråbe presperm Jeg kommer hjem efter en shoppingtur og ser jeg har besøg. En ung mand rejser til byen for at finde et job.

Han flytter ind hos mormor og får hænderne fulde. Den modne kvindelige nabo, havde brug for hjælp. Den unge mand falder for den erfarne kvinde og drikker fra hendes spændte mælkefyldte bryster. Jeg konfronterede min mor og blev belønnet som en fyrste, sammen med mine venner. Han er 16 år og onanerer gange om dagen. Så voldsomt at hans mor ikke længere kan holde ud at høre på det. Så hun beslutter sig til at nu skal det være nok. Nu vil han dog bolle sin mor i stedet for.

En revisors bekendelser 4. En kvinde fra hovedstaden tager hjemme fra sin mand, men ikke på arbejde. Fra den modsatte ende af landet kommer en mand og de danser ikke totur fra Vejle, men en dans hvor Herren fører Tøsen.

Vores nabokone fyldte meget i mine drengefantasier. Hun får derfor kapitel 8 om mine barndoms og ungdoms sexoplevelser helt for sig selv. Lotte, der lige er blevet student, kommer på ferie hos farmor og "farfar", som hun for første gang ser som et bytte, for sin store lyst til modne mænd. Og han er et let bytte. Den manglende husleje - fortalt af Line del 2 4.

Han er omme bag mig, hvor han langsomt trækker badekåben af mine skuldre. Jeg lader den falde, flytter kun hænderne fra Jess længe nok til, at badekåben kan falde af mine arme og til gulvet. Pierre forsætter om bag Jess, øjeblikket efter har Jess´ badekåbe gjort min selskab nede på gulvet. Endelig kan jeg frit lade mine hænder gå på opdagelse på Jess´ overkrop. Her er en historie em en fræk kvinde i en lige så fræk rød kjole.

Hun tager alene ud til middag og tager dessert med hjem. Hvad er det i grunden med de der kvinder i røde kjoler? Tja, læs selv med her og bedøm selv. Hvad en punkteret cykel kan føre til. En dejlig oplevelse som heldigvis blev til flere del 2 4. Her er en selvoplevet novelle med min dejlige svigermor. Når en moden kvinde får lyster er der ikke noget bedre. Historien om Tenna starter her og foregår derefter i Norge 4. Vennernes teenagedatter kom sent hjem, jeg var stået tidligt op 4. Forbudt frugt, handler om, hvad en uskyldig tur i byen, kan udvikle sig til.

Det uundgåelige sker, min datter og jeg deles om hendes kæreste. Dorthes stønnen stiger til små skrig: En uventet skilsmisse åbner for et rullende show af lækre sexoplevelser 4. Undervisningen bliver fuldbyrdet og glæden vil ingen ende tage. Elins eventyr med Mike fortsætter, men tager en ny drejning. En ung piges pligtbesøg, hos et af forældrenes vennepar, bliver ikke tørt og kedeligt, men særdeles saftigt En dag vil Bo pludselig ikke kneppe Louise.

Han skal lige have en pause. Men Louise opdager, hvordan det i virkeligheden hænger sammen, og det åbner helt nye muligheder i det lille kollektiv.

Jeg bliver en slags statist i en hævnakt men nyder det til fulde. Mere sex med min storebror 4. Så blev det endelig tirsdag, dagen hvor jeg skulle se om Katja ville holde ord. Jeg mødte Dorte på vej til Paris. Her er min fortælling om, hvad min første afbudsrejse førte til.

Frodige Mette med de enorme bryster og den store, bløde røv bliver ignoreret af sin mand. Men en varm sommer bliver liderligheden forløst - fra en uventet kant. Vores blikke mødtes i buffet restauranten. Hun var på ferie med sine forældre og jeg var med min familie. Trods aldersforskellen var der ingen tvivl om, hvad blikkene sagde. Det var ægte lyst og lidenskab, der mødtes. En ung kvinde med en steril mand, ønsker sig inderligt at blive gjort gravid. Den unge travle familie kan ikke overkomme haven og holde fast i et spændende erotisk samliv, men begge dele råder den dobbelt så gamle havemand bod på.

Sonja kommer til spisning, men da hun ikke når sit tog, må hun blive og sove. En fortælling om en vild weekend med en kollega. En lille kort historie om en ung mand, der er kommet i besiddelse af et meget spændende blad.

Det er så spændende, at hans søster også gerne vil se i det. Det kommer selvfølgelig til at udvikle sig, men til hvad. Læs selv videre, hvis du ikke kan styre din nysgerrighed. Efter at have ladet en stribe mænd bruge mig i restauranter, er jeg spændt på hvad John og Jason har af planer for mig den følgende dag - jeg vil bare ikke have, at min mand finder ud af noget! Jeg ved ikke om det bare var mig der havde en for livlig fantasi, men jeg syntes at det så ud som om, hun havde spredt hendes ben en del, og samtidig var jeg sikker på at jeg kunne se en lille våd plet lige der hvor skede indgangen var, bag de små bikini trusser.

Pludselig rejste hun sig op på knæ, vendte sig om imod mig og spurgte om det gjorde noget at hun tog solbad nøgen. Stine er 16 år og skal hjælpe til på gården. Det viser sig at der er mange muligeder for liderlig pige at more sig.

Hun har tre dage til at overbevise sin bror om at lade sig blive boende. Efter at have tømt de to tjenere og kokken er det på tide at gøre sig klar til en aften med John og Jason. Men kan det blive ved uden min mand opdager noget? Den anden mere seksuelle del af Hjælper min Storesøster. Min irriterende kollega er på røven og mangler penge til at afvikle sin spillegæld. For at hjælpe ham køber jeg sex med hans generte kone. Endelig er dagen kommet, hvor Lærke skal prøve Bos store pik.

De glæder sig begge to voldsomt, men det går ikke helt som planlagt. Rikke er også hjemme, og de bliver nød til at fortælle hende i planerne, hvis det skal lykkes. Efter en fantastisk aften i skoven, får tøsen uventet besøg af to skydegale jægere, der alt for længe ikke har fået løsnet et skud. Heldigt for hende, for hun har altid drømt om at få et dobbeltløbet gevær til sin rådighed Mit lille intermezzo med min datter fortsætter.

Alt dette havde jeg sat i gang, kun ved at slikke hendes fisse og have en finger oppe og berøre g-punktet. Der var ikke gået 5 minutter fra jeg startede behandlingen til hendes første orgasme bragede løs med alle de førnævnte lyde til følge. Første historie om mine frække oplevelser med min frække kæreste og hendes familie mm. Så endelig en dag fik jeg taget mod til mig, og indledte et lovlig elskerinde forhold til en fyr som næsten har 10 cm mere end min kæreste. Første gang var noget af en oplevelse, nemlig at pakke sådan en stor lækker pik ud af et par stramme boxershorts Jeg synes du skal springe ud i det, du vil helt sikkert blive rigtig tilfredsstillet af det og måske ligesom mig også lidt afhængig af følelsen.

Jeg tror det er en tvungen tanke din mand har at du skal prøve en anden mand Få ham til at lave de Jelqing øvelser, der er mange folk ud på nettet som fortæller at det virker samt dem jeg har talt med har fået større penis af det Snart kan jeg så sige velkommen i klubben: Egentligt burde du have tage chancen i går da I havde fyren på besøg.

Første gang er det ikke så meget hvordan fyren er, men mere at du laver noget "forbudt" som er ophidsende. Jeg overtalte min fyr til at lade mig prøve andre fyre, først ville han ikke, men så blev han mere og mere ophidset når jeg fortalte ham frække ting jeg ville gøre med en anden mand.

Tilsidst gik jeg igang med at finde en fyr og vi fik det prøvet. Det er et skønt krydderi i et fast forhold for begge parter og sexen bliver meget bedre bagefter. Jeg er selv begyndt at gå efter fyre som har min. Min kæreste har 16 cm, så det er mindre end de fyre jeg dater. Elsker min kærestes pik endnu mere nu, da jeg jo får lov at lege med de rigtig store: Jeg har læst indlægget.. Sådan har jeg ikke lyst til at være eller blive men kan jo så samtidig læse mange andre indlæg hvor parrnene virker glade for det Selvfølgelig skal i snakke det rigtig godt igennem, og have aftalt spillereglerne på forhånd.

Det siger sig næsten sig selv. Men jeg synes nu ikke man skal lade sig skræmme af at der er nogen det er gået galt for. Det lyder lidt som om du vil overlade tilrettelæggelsen af alle detaljerne i jeres kommende fællesoplevelser, til din mand. Du skal da være med, ikke mindst fordi, du meget forståeligt, er stærkt opstemt af tanken.

Derfor må I tale tingene grundigt i gennem og aftale præcise spillerregler, for selvfølgelig skal du have denne oplevelse. Og pas på med at forcere tingene. Jeg skal her ganske kort fortælle din om mine egne oplevelser. Min mand præsenterede min for tre år siden for lignende fantasier, dog med den — synes jeg — betydelige forskel, at han også vil deltage aktivt.

Det er jeg ham meget taknemlig for i dag, og jeg elsker ham om muligt mere i dag fordi at han involverede mig i sine fantasier, og ikke mindst for at føre dem ud i livet. Min mands ønsker var dengang, som nu, at opleve mig blive nusset, masseret, kysset slikket og penetreret af to mænd, og få mig til at eksplodere i de herligste orgasmer, det lykkedes fuld ud, og det er en fællesoplevelse som vi vender tilbage til i ny og næ.

Det min mand gjorde, var at han udnyttede en helt tilfældig lejlighed hvor vi havde været til fest, der tilbød han en mandlig deltager fra festen, som ikke kunne nå sit tog hjem til Holbæk, at sove hos os. Jeg var i situationen totalt intetanende om hans planer, men jeg kan love dig at jeg blev vild med hans initiativ.

Selv om jeg var centrum fik de begge hvad de kunne drømme om, men de næste dages ømhed i kæber og fisse var det hele værd. Det har vi efterfølgende grint meget af. Min mand er bestemt ikke hvad der kan kaldes veludrustet, det var til gengæld vores gæst fra Holbæk.

Vi har senere gentaget succesen med andre mænd med forskellig grad af udrustning, personligt mener jeg ikke at den behøver at være 20 cm for at oplevelsen er en succes, men den må meget gerne være mere end de 14 cm som min mand, Jesper, kan præstere, selv om vi bestemt kan have god sex sammen.

For nogle måneder siden var jeg ham utro på en kort storbyferie som jeg var på med to veninder. Jeg synes selv at jeg kender forskellen på gnistrende varm erotik med to herlige mænd, og tåbelig utroskab.

Mine råd er blot, på grund egne positive oplevelser, følg dine fantasier og vær respektfuldt over for jeres indbyrdes aftaler, om det bliver en engangsforestilling må være oplevelsen give svaret.

Alt mulig held og lykke samt rigtig god fornøjelse - Louise. Hej Susanne og tak for alle rådene. Vi har talt en del om vores mislykkede forsøg her i weekenden og jeg er gået til bekendelse med hensyn til mine betænkeligheder med hvordan det vil påvirke vores forhold bagefter osv.

Som andre også har bemærket, var i utroligt hurtige til at finde en mand, som i ville prøve at være sammen med. Jeg kan godt forstå at i er utålmodige, men slap nu af!. Det er ikke noget problem at finde en mand som vil bolle en kvinde.

Men, det er et langt større problem at finde en mand som er sigende. En trekant er selvfølgelig sex, men det er mere avanceret sex end bare pik og kusse.

Det handler om fantasier, forventninger, brud med traditioner. I andre ord, i invitere en fremmed person helt ind i jeres inderste intimspfære. Når en fremmed skal inviteres helt der ind, er det så ikke på sin plads, at man tager sig roen til at finde den som har størst sandsynlighed for at passe ind i jeres kemi, fantasier, rutiner osv.

Da du så manden vidste du jo med det samme, at det ikke var hvad du søgte. Jeg har selv været "der" sammen med min kone, og der gik faktisk det meste af et halvt år, før vi fandt den rigtige.

Men, så var det til gengæld også en kanon oplevelse. Vær ikke bleg for at stille krav - så kan man altid efterhånden gå på kompromis med NOGLE af tingene.

Tænk på, at manden skal være et ekstra krydderi, som man siger, det er ham som skal få det til at smage af noget EKSTRA. Lad være med at lade pikstørrelsen være afgørende for jeres valg - det kan da godt være at det er meget spændende med en stor sjover, men en trekant er forhåbentligt meget mere for jer end bare at få en stor pik op i missen på dig???

Igen - tag det roligt og vær omhyggelig med jeres udvælgelse - den rigtige mand er derude, men han er også kritisk, og springer ikke bare på den første og bedste kontaktannonce, og vil også være interesseret i dialog før i mødes. Jeg vil godt medgive at det kan virke som om det gik meget stærkt, men sagen er den at fantasierne går langt tilbage og vel sådan set også at vi bestemte det skulle føres ud i livet.

At jeg skrev her i sidste uge, skyldtes mere en slags opstået tvivl om det hele som jeg gerne ville have nogle kommentarer til. Men jeg synes nu også min mand var lidt hurtig på aftrækkeren her til sidst Men i det mindste kan jeg berolige med at vi nu tager det stille og roligt og finder ud af hvad vi sammen vil videre Ja, han er helt sikkert "bare" et stykke kød som kommer ind fra sidelinien - sådan var det heller ikke ment.

Men, jeg er sikker på, at når du står ved køledisken og skal vælge en pakke kød til aftensmaden, tager du heller ikke bare nødvendigvis den som ligger øverst. For mit eget vedkommende er sex nok bare også så meget mere end bare det dyriske.

Der skal være spænding og initiativ. Jeg ved at min pik kan give en kvinde en orgasme ved basalt samleje - UDEN problemer. Men, det er der så mange som kan. Hvis jeg er sammen med en kvinde, vil jeg have at hun husker mig for andet end min pikstørrelse.

Jeg vil have, at hun følte sig i centrum, hun skal være blevet berørt af mig både fysisk og emotionelt. Dette kan sagtens lade sig gøre uden at man som mand bliver initiativløs. Har du slet ingen fantasi om at mærke flere hænder på din krop samtidig. Mærke to mænd som på skift stimulere dit inderste på hver sin unikke måde. At kunne holde om to sæt stramme baller samtidig og trække dem ind til dig? At der er to velartikulerede bejlere, som hver især gør deres ypperste for at fortælle dig det du gerne vil høre kampen om alpha-hannen?

Som du nok kan høre, så mener jeg at den mand skal være mere end bare et stykke kød - men kød med indhold.

Jeg lover dig for, at hvis man er "tredjemanden" i trekanten, så er skal være tilfredsstillelsen af dig og dine behov i centrum. Som rigtig mand vil man ikke lide det nederlag, at kvinden er skuffet over ens præstationer efterfølgende trekanten må selvfølgelig ikke sammenlignes med at leve sammen i det daglige.

Nok er vi "bare" mænd - men vælg os og brug os med omtanke, det er det vi er her for - det vil give dig så meget desto mere nydelse og tilfredsstillelse. Jeg mødte et par gennem en sex-date-side De lå så i sengen, og var godt varme da jeg kom ind i huset Derefter sku jeg tage tøj på og gå Hele forløbet var nøje aftalt og de ville ikke ha' at vi sku snakke sammen overhovedet Håber måske du ka' bruge dette som inspiration Hejsa , du må meget gerne uddybe det lidt nærmere Det lyder meget som om du er parat til at realisere fantasierne, eller måske er blevet det gennem de mange svar du har fået fra mange af os, der deler lysterne med dig om at blive begæret af to mænd.

Hvis jeg var - lige der - hvor du er nu, så ville jeg aftalte med manden — din mand, at få taget kontakt til en ung fyr. En der ikke søger gode oplevelser uden for et dårligt parforhold, en der ikke skal bekræftes, men en ung gut på omkring 20 der er tiltrukket af voksne kvinder, du og jeg ved, at dem er der mange af. En ung flot høj, bredskuldret og fladmavet sportstrænet fyr der både har noget mellem ørene og mellem benene.

Det er adskillige centimeter længere end min underarm og måske samme diameter som ved håndroden 17 cm. Kæben vil vel gå af led og det ville være umuligt at gå i flere dage, uanset mængden af glidecreme. Hej Sus Er også blevet mega tændt på tanken om en ung fyr efter at have læst nogle af svarene her idag.

Min mand kender jo altså ikke noget til denne debat, men vi taler jo om det dagligt for tiden - og iaften prøvede jeg så at lufte tanken om en ung fyr for ham med forskellige gode begrundelser vi har været omkring det før - jeg tror vi er enige om at det er det vi vil prøve næste gang. Angående størrelse har du ret i det er ret vildt at forestille sig 24 cm Det affødte så lidt pinlig tavshed og et par meget løftede øjenbryn fra min mand.

Men kan sgu ikke gøre for det , som du siger en meget fugtende tanke Gør det, bliv enig med din mand om en ung - flot - fyr, og find ham eksempelvis på nettet. Er alle parter enig og hvis din mand er "afslappet" så kan det blive en vild og herlig oplevelse for dig. Alle muligheder med frie valg og fravalg er tilsynelande tilstede, når du gør det "fordi din mand har lyst".

Du har med din debat, sat gang i at der snart skal ske noget igen på min hjemmefront. Jeg skal nok berette hvis du er interesseret. Jeg vil være vildt tilfreds en en på 20 år der har en på 20 cm, men når man er 43 så bliver det nok med en lidt ældre.

Når jeg spørger min mand om hvorfor han er vild med at der skal være en ekstra mand fortæller han, at det handler om at han elsker at se mig nyde, og være tændt og liderlig i timevis, tror du at det er hele forklaringen?

Han har aldrig nævnt noget om to kvinder, det interesser ham tilsynelanden ikke, lidt nærkeligt for en mand - synes jeg. Morsomt med din spontane kommentar til "skolelærerens" størrelse, og totalt mangel på humor fra hans side, at han ikke bryder ud i spontant latter.

Det er altså bare fedt der er så meget gang i denne debat , sidder inde på forum chatten og kigger efter unge fyre, bare sådan for at få lidt et indtryk af "udvalget" , meeen ser ud til at være lidt sværere end jeg havde regnet med at finde den helt rigtige kandidat Du har med din debat virkelig ramt en seksuelt livsbekræftende og nydelsesfuld nerve, det er rigtigt godt det du har sat igang.

Og i Forum-chatten, der er der jo endda mulighed for at se fyrene på forhånd, mange af dem der, viser sig jo gerne frem på webcam. Det er sgu en fornøjelse at læse denne tråd, og jeg synes I kan være stolte af jeres sexualitet og at I tør leve den ud.

Jeg kan sagtens forstå jeres lyst til to mænd på en gang, en ung fremmed fyr, og et godt udstyr til at blive fyldt ud af. Jeg har samme fantasi med min kone, og jeg ville ønske hun havde samme syn på dette som jer. Det kunne være rigtig fedt. Men sådan ligger landet ikke lige nu. Jeg har snakket med hende om det og hun siger at ideen tænder hende lidt, men hun vil slet ikke føre det ud i livet.

Vores sexliv er gået lidt i stampe pt. Jeg kunne godt tænke mig et kick som dette kunne give, men det ser ud som om vi skal starte et helt andet sted. Har tænkt over at prøve det med et par, det ville ikke være det samme men stadigt ret fedt, men tanken om utroskab er ikke noget jeg synes om.

Jeg vil lige sige , jeg var altså vildt mistroisk og afvisende i starten. Var sikker på min mand havde skjulte hensigter der gik ud på at jeg skulle være sammen med en anden mand så han bagefter kunne kræve en anden kvinde! Ikke alene det , man tænker: Det er noget der tager tid lige at tro på , at han faktisk ikke gør det for at få en anden pige bagefter Derefter kommer alle de andre tanker "kan han ikke li mig mere", "mener han det virkeligt alvorligt eller er det en slags test af min kærlighed til ham", og så alt det jeg har skrevet om her Lad dig ikke slå ud hvis din kone i første omgang virker afvisende, men tal seriøst med hende om det Naughty jeg vil anbefale dig at lade gå noget tid.

Nu har du sået et lille frø hos din kone, og tro mig den spirer stille og roligt inden i hende. Selvfølgelig kan hun godt komme dertil i sit tankespind at hun bare ikke vil den slags, hun har vejet for og imod, om det kan skade forholdet, og hun har også mærket efter om hun egentligt har lyst til at være med andre, og så føler hun måske et klart NEJ.

Fantasi er jo stadig en skyldig størrelse. MEN det kan ganske vel være hun ligesom Louise skal være mere sikker, og inderste inde ville elske at kneppe to fyre på engang, og så endda med hendes elskedes accept ;o. Omkring dig Louise, du har jo været lidt bange for i starten, hvad nu hvis han også vil prøve en pige ekstra?

Ved godt du siger du er jaloux, men ser vi bort fra jalousien, tror du så du kunne nå dertil på et tidspunkt, hvor du tænker "hallo jeg behøver ikke frygte noget, det kunne være frækt at se min mand tage en anden pige mens jeg kigger på"? Jeg ved min kæreste gerne vil se mig med en anden pige Heldige mig , hun har selv prøvet pigesex, og vi har også søgt på nettet, men damn det er svært at finde en pige der vil besøge et par [: Det havde de to "frække lømler" fundet på.

Der skulle gå år, hvor det jævnligt var oppe og vende, inden at jeg følte mig tryg ved tanken, og var med på ideen. Noget jeg så IKKE en eneste gang har fortrudt, det var som tidligere skrevet, helt vildt frækt og dejligt. Og forresten, min mand og jeg er stadig sammen og kærligheden til hinanden, er absolut ikke blevet mindre med årene, nok snarere større. Og der skal idag ikke meget til for at tænde nogen af os.

Jeg tror jeg passer ind i profilen, og har noget du kunne tænke dig at prøve [: Chat forums, profiler etc. Vi leder på forum chatten , er ikke lige så hooked på at ofre mange hundrede kroner på medlemskaber af scor.

Okay det er fint - Er I stadig intereserede? Jeg er ikke så glad for at poste min e-mail her men vil prøve forum chatten. Har I et chat navn der? Hvor kommer I fra? Er der udvikling sagen? Nu tager jeg på sommerhusweekend med min mand, og der bliver noget at snakke om. Hej Sus Lyder skønt! Bare det var mig Her hos os sker der rigtig meget. Vi har fået kontakt til en ung "stud" på kun 20 år Hvis I normalt er frie, og snakker sammen om jeres indbyrdes fantasier, så må du jo stille og roligt fremlægge det der.

Du kan jo begynde med at sige, at du har læst om "den slags" på nettet, og at det faktisk tændte dig en smule. Mon så ikke han aut. Men, spring IKKE bare lige ud i det, sørg for at det virkelig er snakket ordenligt igennem først, også om hvor grænserne hvis der skal være nogle skal gå. Så vil din fantasi nok forskrække ham, og jeg ved at det kan sætte mange ulykkelige tanker igang. Det kan i sidste ende ødelægge ægteskabet. Er han derimod en mand som fyrer Karltsmart bemærkninger af konstant sån er jeg sku nok selv lidt, hi hi.

Tja så grib chancen når den opstår. Så kan du jo sige, ja hvad tror du selv Nu kan du læne dig tilbage og observere hans måde at tage den totalt utilstedelig svaren igen, som hans kone lige fyrede af. Skal han stadig spille smart, så kan du jo fortsætte med drillerierne din kamouflerede fantasi Tja du elsker jo jeg sluger dit sperm, så jeg må jo være artig pige og også sluge på den fremmede og så smiler du meget uskyldigt Fuck nu er det ligefør jeg selv bliver tændt, damn [: Måske skal der ikke siges så meget mer, det vigtige er at få sat en lille tanke igang hos ham.

Og så måske selv med tiden lade ham tro det er ham har foreslået den ekstra fyr til dig, ha ha. Håber du gør dig nogle dybe overvejelser omkring det hele. Også hvordan du selv er som person. Er spændt på at høre [; ]. Jeg har af flere omgange forsøgt at få min kone med på ideen med en ekstra fyr. Første gang var for ca 4 år siden, men det blev "kun" ved fantasien, da hun trak i land igen. Emnet har været oppe at vende fra tid til anden, og vi har i perioder brugt det i vores sexfantasier med stort held!

Her sidste weekend, spurgte jeg ind til emnet igen. Jeg synes det kunne være så frækt at se hende bliver ordnet og forkælet af en fremmed fyr Jeg kan bare ikke få det ud af hovedet. Hun sagde overraskende at hun synes faktisk også det kunne være spændende at prøve!

Hun havde bare altid været nervøs for at det skulle være indledningen til at jeg så bagefter skulle prøve at være sammen med en pige, men dette er ABSOLUT ikke tilfældet! Vi snakkede frem og tilbage om emnet og går nu og planlægger næste skridt. Hendes ønske er ikke overraskende at prøve en stor og tyk pik, da min er ganske almindelig i størrelsen og det ønske skal hun selvfølge få opfyldt.

Hvor bliver det frækt! Mit råd til dig er, start emnet op ved at begynde med at nævne det i forbindelse med at I dyrker hed sex Se hans reaktion du kender ham jo bedst. Når man er godt liderlig er det sådan en fantasi jo superfræk! Fornem hans reaktion og gå vider e derfra Held og lykke med "projektet", det kan blive en rigtig dejlig oplevelse for jer begge - har selv været der. Jeg har lavet sitet, pba af denne tråd. Der vil I have mulighed for at chatte IRL og oprette indlæg.

Jeg synes det er synd for din mand at du udsætter ham for det. Det er selvfølgelig ham der har foreslået det men det er jo dig der udlever det. Det er fedt i har fundet en ny fyr. En ung lækker fyr på 20 med en stor lang og tyk pik, det er sgu for frækt. Håber virkligt at du kommer til at nyde det. Det bliver sgu da for frækt at lege sådan en ung stor og hård pik - først sutte den og bagefter blive fyldt rigtig godt ud af den.

Håber du vil skrive til os om hvad der sker i næste weekend. Hej Naughty Selvfølgelig skal jeg nok skrive hvad der sker. Indtil videre har vi så aftalt at mødes lørdag aften og jeg glæder mig kan jeg godt sige dig.

Held og lykke - hvilke forberedelser har I gjort i forhold til aftaler? Skal det være med kondom, hvor må han komme, hvor tæt skal din mand være på, skal han deltage? Hej Lars mine forberedelser går mest ud på at læse jeres indlæg og så brygge et godt plot sammen.

Det er næsten for nemt: Først foreslår een debattør en ældre mand og vips står "skolelæren" og banker på til weekendhygge. Det går jo bare ikke for så er historien slut.

Derfor følger jeg en andens råd og finder en årig med en pik som en underarm som jeg så skal mødes med. Det er faktisk ret hårdt sådan at skulle holde alle jeres indlæg igang - men jeg synes selv det går ret godt[; ]- men jeg bruger jo også hele dagen stort set på at skrive Jeg blev faktisk ret ked af at læse dit indlæg fordi du brugte mit navn - hvorfor gjorde du det?

Hold kæft hvor er i nogle underlige i mennesker vil jeg bare sige. Slet ikke noget respekt for manden overhovedet. Til dig Louise, hvordan kan du gøre sådan mod ham, tænker du overhovedet på din mands følelser? Så ja jeg tænker meget på min mands følelser. Er vi nogle underlige mennesker!!?? Respekt for ægte manden!!?? Læs dog hvordan det hele begyndte. Jeg er slet ikke følelsesløs eller det der ligner, men tanken er da noget af det frækkeste der findes.

Hvor er det fedt at finde sådan en tråd!!! Vi er et par på 29 og 32 år som har været i præcis samme situation som Louise og hendes mand. Min fyr ville gerne prøve noget vildt og anderledes så han viste mig et par sider om emnet.

Som alle andre dydige piger, afviste jeg det i starten, meeeen det ændrede sig dog hurtigt til at jeg pressede lidt på for at det skulle ske. Her for tre uger siden mødtes vi så med en fyr på 21 år, med en lækker lang 21 cm tyk pik Aldrig har jeg oplevet så fantastisk sex, både fordi det var nasty, fordi han var størrer end min fyr og jaa det var super frækt. Min fyr og jeg gik helt amok lige efter min nye unge kæreste gik Lige siden har vores sexliv blomstret, min fyr været hengiven og romantisk.

Min nye uge kæreste kommer så på besøg i weekenden, og overnatter da min fyr skal til Tyskland. Det glæder vi os alle tre til: Heldigvis får min fyr lov at se hele forestillingen på video når han kommer hjem til mig igen! Det næste vil vil prøve er: En sort fyr med cm, to-tre fyre samtidig om mig Dejlig fræk og pirrende beretning. Vi glæder os også til det bliver vores tur, idet vi leder efter en ekstra fyr til konen. Superdejligt at læse I andres erfaringer, så føler man sig trods alt ikke helt alene i verden med sådanne lyster.

Og jo tættere på "den store dag" du kommer, jo mere "krible krable" vil du få i maven - og især når tiden sig nærmer Det er næsten som en barndoms juleaften, fornemmelserne i maven dumper bare efterhånden længere og længere nedad. Hej Louise, det lyder rigtig godt. Vi glæder os til at læse din beretning. Jeg ville ønske det var mig og min kone der skulle opleve det.

Det er sgu da forbandet frækt og lækkert. Håber du får en allertiders oplevelse men den unge veludrustede fyr. Som skrevet ovenfor så vil jeg nok også foreslå at lade din mand blande sig i legen efter et stykke tid.

Hvis han altså har lyst til dette. Håber du og din mand vil nyde det! Selv har jeg været ufatteligt spændt de gange min mand og jeg har prøvet det.

Som en anden skrev i tråden er det som at være forelsket første gang igen. Forberedelserne på dagen sammen og måske et lille opvarmnings-samleje er en stor del [: Skal din mand være i huset og I skal være alene eller kigger han på? Har du besluttet dig om I vil bruge kondom? Håber du kan nå at give os en update inden I skal møde ham. Hej Sara og alle i andre Så er ungerne afleveret hos "besserne" og vi er så småt ved at gøre klar til den "store"!!!

Skal love for vi begge to er liderlige så det næsten ryger ud af ørene på os Vi har lovet hinanden alle 3! Når vi har spist hjælper min mand med "forberedelserne" i badeværelset. Skal have et deeejligt langt varmt bad, selvfølgelig barberes og over det hele og smøres ind i noget lækker creme før jeg skal i de frække klude hehe. Jeg skriver nok lidt mere når vi er færdige med forbredelserne og har spist Ja vi er ved at briste af spænding!

Har lige bollet med min mand mens vi snakkede om det I har gjort, det gjorde os meget ophidset og min mand tydeligt ekstra hård! Vi vil høre alle detaljer ja, kunne du holde til store i pik i lang tid? Man har det med at ignorere "smerten" når man er ophidset. Du må sikkert betale ømheds-prisen i dag [; ] men sikkert en pris du betaler med glæde Kom med det hele kom han i, på dig eller begge dele? Jeg har oplevet det som ekstremt frækt at kysse min mand inderligt mens jeg havde en fremmed pik i mig der fik udløsning!

Håber din mand har oplevet det forhåbentligt lige så frækt som dig. Min mand og jeg har egentlig ikke haft så mange fælles partnere, vi har prøvet en kvinde og og tre mænd. Kun en i vores fler-partner sexliv har haft det jeg vil kalde en stor pik, målte den ikke men den var da syneligt tykkere og længere end min mands 14 cm. Men det var egentlig ikke det vi gik efter, og som sagt andet sted på siden her, tror jeg det mere er det at tale og fantasere om en stor pik der er rart.

I virkeligheden er det meget den samme følelse med næsten alle pikke hvis du har lidt styr på musklerne i din skedevægge. Forskellen er blot at du med en "almindelig" pik kan mærke dybe stød hele tiden i alle stillinger uden at være nervøs for et "smerteligt stød". Ved ikke hvordan andre har det? Jeg har ikke ladet en partner komme i min mund de gange vi har været sammen med en anden mand.

. ESCORT I KOLDING DAMER MED STORE PATTER

Escort piger danmark fede kvinder porno

Hun skulle sætte sig på knæ imellem mine ben og sutte min pik, og bagefter skulle jeg slikke hende. Der skulle ikke siges et ord og vi var totalt fremmede for. HD Konen får fremmed pik mens manden filmer 87% . Det er lækker porno når det er aller bedst. Japanske piger ligner små engle, men når først de mærker pikken eller pisken, så tændes der en sand sexdjævel i dem. De kan. så de var også klar på at tage ud for at kigge på lækre fyre og score! Vi skulle på pikjagt som en af mine veninder sagde haha! Vi gik op i baren for at få noget at drikke og kom hurtigt i snak med nogle fremmede fyre. De var Både min veninde og jeg samt de to andre piger ser hans store pik i spejlet. En stedfar bliver ringet op af politiet. Skal han stadig spille smart, så kan du jo fortsætte med drillerierne din kamouflerede fantasi Nå, thai massage skive escort brande snakken fortsatte og han var også sød og sjov, og jeg kunne se, fremmed pik lækker pik, at han godt kunne lide mig da hans nogle gange kiggede på mine bryster og mine bare ben og også gav mig nogle søde komplimenter om min personlighed. I dag stoler jeg dog på de følelser, de fornemmelser og de små glimt, der stadig vender tilbage til mig fra den nat. Forskellen er blot at du med en "almindelig" pik kan mærke dybe stød hele tiden i alle stillinger uden at være nervøs for et "smerteligt stød".

Escort greve jeg vil kneppe dig