Slikker fisse sez noveller

slikker fisse sez noveller

Du fortsætter med at drille mig lidt på denne måde, men det er mig, der bestemmer, så med begge hænder tager jeg fat i dit hoved og fører det hen imod min fisse. Jeg vil mærke din tunge nu. Da din tunge rammer spidsen af min klitoris, er det som en lille eksplosion i min krop, som får mig til at stønne let.

Det er bare så fantastisk dejligt. Du er rigtig god til at bruge din tunge, og du slikker mig på mine kønslæber, rundt om klitoris, på indersiden af mine lår, tilbage til mine kønslæber og igen rundt om klitoris. Din tunge er overalt. Jeg tager en tår af min rødvin, kigger på dig, og du kigger op på mig, mens du slikker min fisse. Det er så frækt at se på dig, og jeg smiler til dig, da vi igen får øjenkontakt.

Jeg er blevet mere og mere liderlig, og jeg er nødt til at mærke noget oppe i mig, så jeg finder min dildo frem, som jeg har gemt under en pude. Jeg siger til dig, at du skal stoppe, fugter dildoen med min mund og fører den langsomt op i min våde fisse for derefter at føre den lidt ud og ind igen. Jeg tænker, at du skal vente lidt endnu med at mærke min våde fisse. Det er bare så lækkert, og jeg stønner lidt højere, mens du sidder foran mig på knæ og kan se min nydelse fra dildoen, der glider ind og ud af min våde fisse.

Jeg bliver bare mere liderlig af, at du kigger på mig. Uden at jeg beder dig om det, rejser du dig halvt op og begynder at sutte på mine bryster. Det føles fantastisk på mine stenhårde brystvorter. Jeg ser din tunge cirkle omkring dem og kan samtidig se din anden hånd trække dildoen ind og ud af min fisse - det er bare så frækt, når du "arbejder" med mig på denne måde.

Jeg lukker øjnene og mærker bare dig og det, du gør. Jeg kunne blive ved sådan her hele natten, men jeg beder dig alligevel om at stoppe, for nu vil jeg smage din pik, så du rejser dig op, tager dine bukser af og sætter dig i sofaen.

Nu er det min tur til at knæle, og jeg kan se på din pik, at også du er ophidset. Den er stor og hård, og jeg har virkelig lyst til at lade mine læber glide ned over den. Jeg starter med at kysse dine lår, og min tunge lader jeg langsomt i cirkler bevæge sig op imod din pik. Du sukker lidt og holder mit ansigt imellem dine hænder, mens du kærtegner mit ansigt og mit hår. Jeg slikker dine nosser, og med tungespidsen fortsætter jeg på bagsiden op ad din pik op langs strengen.

Jeg fugter mine læber og lader dem glide et lille stykke ned over dit pikhoved. Jeg kan mærke, at du forsøger at presse din pik længere ind i min mund, men nej - det er stadig mig, der bestemmer. Jeg fortsætter lidt endnu med at kysse og slikke dit pikhoved, indtil jeg ganske langsomt og stykke for stykke tager mere og mere af din pik i munden. Da mine læber når helt ned til roden, stønner du højt, og da jeg kigger op på dig, er jeg slet ikke i tvivl om, at du nyder det.

Det gør jeg også. Jeg elsker at slikke din dejlige pik og mærke den vokse og blive stor og hård i min mund. Jeg er vild med synet, lyden, duften, følelsen og smagen af dig. Igen har vi øjenkontakt, og dine øjne lyser af lyst, begær og liderlighed. Det er bare så frækt. Jeg starter med at sutte din pik i et stille tempo, men snart går det hurtigere, og jeg fornemmer, at også din ophidselse bliver større og større, indtil du siger, at jeg skal stoppe, hvis du ikke skal komme med et brag.

Jeg ved, at du er vild med at komme i min mund, og normalt ville jeg også give dig lov, men ikke i aften. Jeg vil mere end det. Du får en lille pause, men din pik er stiv og hård, og jeg kan ikke vente meget længere med at mærke dig oppe i mig. Så jeg sætter mig ovenpå dig og begynder at ride dig. Jeg lader kun lige dit pikhoved komme indenfor og glider lidt frem og tilbage i et stykke tid.

Det er vildt pirrende. Da jeg endelig lader mig glide helt ned over din pik, breder der sig en varme i hele min krop. Det er så ubeskrivelig dejligt at mærke din pik glide ind og ud ad min fisse, og det er svært for mig at holde et roligt tempo, for jeg har længtes efter dette.

Du tager fat om mine hofter, og igen vil du gerne bestemme farten, men du skal ikke bestemme noget - i hvert fald ikke endnu, så jeg stopper dig og læner mig imod dit ansigt, så du kan slikke mine bryster, og det gør du villigt. Mine brystvorter er stadig stive, og jeg er om muligt blevet endnu mere liderlig. Og mens du lægger dig på ryggen, stiller jeg mig over dig med et ben på hver side af dig, og jeg tager mine handsker, sko og strømper af, så jeg nu er helt nøgen.

Jeg finder massageolien frem og lader et par dråber falde ned på din krop, og du gyser lidt, for olien er en lille smule kold. Jeg sætter mig ovenpå dig, og begynder at massere din krop ind i olien, der hurtig bliver lun mellem mine hænder. Den overskydende olie på mine hænder smører jeg ind på mine bryster, min mave og min røv, og snart er jeg lige så glat, som du er. Jeg lægger mig oven på dig og lader mig glide frem og tilbage over din krop, så du kan mærke mine bryster og min fisse imod din hud, og det føles rigtig godt at være så tæt på dig.

Du ser også ud til at nyde det. Jeg kysser dig, vores tunger mødes i en fræk leg, og jeg kan mærke din stive pik imod mit lår.

Jeg har en ubeskrivelig stor lyst til dig, så jeg lægger mig ned på ryggen og siger, at du skal lægge dig oven på mig. Med din ene hånd fører du pikken op i min våde fisse og støder den langsomt i bund.

Nu ligger vi helt tæt, så tæt, at jeg kan mærke dit hjerte banke, hvilket giver mig en stærk følelse af samhørighed. Vi er begge glatte af olien - det føles godt, og du fortsætter med at trække din pik ind og ud i et meget stille tempo, mens du kysser mig på munden, i panden, og på halsen.

Det er så uendelig blidt og helt fantastisk dejligt. Sådan ligger vi i et stykke tid, men jeg vil gerne mærke din styrke, og med mine hænder presser jeg dine hofter frem og tilbage i et hurtigere og hurtigere tempo, og du følger med. Under sofaen trækker jeg et par håndjern frem, og jeg tager hænderne over mit hoved og siger, at du skal give mig dem på. Nu må du gerne tager magten. Du giver mig håndjernene på, og nu ligger jeg der fuldstændig i din vold.

Det ophidser mig voldsomt. Dine stød bliver hårdere og hårdere, og mine bryster hopper i takt og i tempo med dine stød. Jeg stønner højt af liderlighed og kan bare ikke få nok at dig og din pik. Pludselig rækker du over efter dildoen, der stadig ligger i sofaen, og spørger mig, om jeg vil have en pik mere, og inden jeg når at svarer dig, putter du den i min mund, så jeg kan smage mine egne safter. Det mener han i virkeligheden om dig i sengen. Du fører dildoen ud og ind af min mund, imens du knepper mig og rejser dig halvt op på knæene, så du kan nyde synet Du finder også dit slips, som du har taget af tidligere på aftenen.

Du binder det for mine øjne, så jeg ingenting kan se, og med et bliver mine andre sanser forstærket. Din pik kører ind og ud af min fisse, først hurtig og hårdt og derefter lidt langsommere, og jeg er så liderlig nu, at jeg har lyst til at skrige. Jeg opdager ikke, at du fugter din finger med spyt, men da du vender mig halvt om på siden, mærker jeg, at du stikker den op i min røv, så jeg bliver kneppet i alle huller.

Jeg synes, det er meget meget frækt, og jeg nyder at være i din magt. Jeg ønsker, at du skal bruge mig, som du lyster, og jeg er villig til at gøre alt, hvad du beder mig om. Nu stopper du med at kneppe mig, trækker din pik ud og flytter dig om til mit ansigt. Halvt siddende på mit bryst og med et ben på hver side af mine skuldre kan jeg fornemme din stive pik foran mit ansigt, og du siger, at jeg skal slikke den ren af mine safter. Jeg var til klassefest.

Mig og nogle af de andre sad og legede S P eller K. Jeg var smask forelsket i en af drengene. Han fik K altså konsekvens, som gik ud på at han skulle lukkes ind i et mørkt rum med mig også skulle han røre ved mig. Jeg havde selvfølgelig sagt at det var okay. Jeg lagde mig ind på en seng og han stod ved døren. Han kom hen i sengen til mig. Han begyndte at røre ved mig. Han kyssede mig på brystet. Han tog lige så stille mit tøj af.

Han rørte min krop meget intenst. Pludslig kunne jeg mærke hans tunge nede ved min fisse. Og sådan fik jeg min kæreste og mit første blowjob: Jeg var 13 år da jeg blev slikket første gang. Det var af min fætter´s ven, og han var 14 år.

Vi sad og så film og min fætter faldt i søvn og min fætter´s ven hviske til mig at jeg havde pæne trusser på. Jeg havde en kort kjole på og kom til at vise min trusser. Vi sad og nusse og begyndte at kysse hinanden og kort efter gik vi ud på toilet og låste døren og han begyndte at trække min trusser af og slikke min fisse.

Han nåede at slikke mig i minutter fordi min fætter var vågne og råbte efter os. Jeg var 15 da jeg fik slikket fisse sådan her dig det til. Jeg var alene hjemme med en veninde og to venner vi legede S, P eller K. Og være der inde en hel dag. Så låste de os der inde og han kyssede mig jeg lage mig i sengen fordi jeg var lige træt.

Så kom han gående hen til mig og så sagde han: Så kom de andrer end jeg forstod ikke helt de var helt nøgne lige som mig og min nye kærste så lagde de sig ved siden af os i sengen og så slikkede jeg hendes fisse og hun slikkede min fisse og det ´var helt vildt dejligt og så gjorer vi det samme igen og igen. Hej Jennifer jeg er n pige og har ikke fået slikket fisse før skal jeg slikke din vil du så slikke min. Ja jeg har slikket fisse og ja jeg har også fået et blowjob ved godt der vildt underligt men mig og min kæreste var hjemme hos hende og så film forældrene var ude og købe ind Ja og så skete det og så vågnende jeg hos min kæreste i hendes seng og ja så havde hun en kondom ja også begyndte vi bare Jeg er en pige 15 år en dreng ved navn Oscar fra min klasse vi var sammen en lørdag morgen mine forælder var på et hotel at sove de sov der i 2 dage og hjem igen men mig og Oscar var sammen og så sagde han jeg har aldrig haft sex før skal vi prøve jeg sagde ja så tog jeg mit tøj af og han slukkede min fisse og jeg slukkede hans pik og så bollede vi og i dag er jeg 20 og v boller stadig væk.

Jeg er en pige på 15 år min ven og min fætter og mig vi sad og så film min fætter og mig faldet i søvn så vækkede min fætters ven mig og sagde kom så gik jeg med ham han sagde tag dit tøj jeg gjorde det han satte sig ned og begyndte bare at slikke i dag er vi kærster og får en uge siden hade vi sex gruppe sex med flere jeg kendte og bag efter alene sex i min dobbelt seng og når vi sover sammen falder jeg altid i søven med min hånd nede i hans underbukser og mærker på en dejlig ting.

Jeg er 14 og sådan fik jeg slikket min fisse. Jeg var hjemme ved en der hed Emil og hans mor og far var ikke hjemme vil skulle sove sammen det halve af natten talte vi om sex og noget så kom det den anden halvdel af natten bollede vi og vi elsker begge to sex og da han satte pikken op i min fisse så,skete det jeg begyndte at sige ohohohohoohohoh yes.

Og i bollede bare vider så SLuT. Jeg lukker muligheden for kommentarer nu, fordi der er flere der nu lægger op til at komme i kontakt med hinanden og udveksler telefonnumrer og mailadresser.

Og da Cyberhus ikke er et datingssite: Kan I have det godt.. I  Ung-til-ung  kan du spørge dine jævnaldrende om alt mellem himmel og jord. Hvis du gerne vil have svar fra en rådgiver, skal du spørge i Brevkassen. Jeg var i sidste uge sammen med en rigtig dejlig pige - lad os kalde hende C. Vi lå og så film, og man kan sige, at jeg gav hende finger. Vores liderlighed eksploderede på et tidspunkt, og vi lå og kneppede i fire timer bagefter.

Vi brugte ikke kondom, men hun tager p-piller. Ud af de fire Kan mine forældre se jeg har været inde på porno hjemmesider på min computer fx via internetudbyder. Ps bruger privat browsing. Vi er et par tøser på 14 og 15 år som snakker om hvad der sker hvis man får fyrens sæd i øjne?

Skal man gøre noget særlig hvis man skulle komme til at få fyrens sæd i øjne? Mvh Louise og Emma. Cyberhus er et klubhus på nettet for dig, der er mellem 9 og 23 år. Du kan skrive til en voksen og få rådgivning i vores brevkasser og chat, dele dine tanker i ung-til-ung, lave billeder eller bare hænge ud. I Cyberhus kan du være dig selv, og har du brug for en voksen, vil vi gerne lytte og prøve at hjælpe.

Brevkasse Chat Ung til ung Ung i.

..

DOMINA JYLLAND FREMMED SEX

Den har en dyb udskæring og er åben i ryggen. Derudover har jeg lange sorte handsker på, selvsiddende strømper og sorte højhælede sko. Jeg er sikker på, at du kan lide det, du ser, for du er holdt op med at nynne, du sidder bare der i stolen, mens du kigger på mig og ingenting siger. Med langsomme skridt går jeg over imod dig, og jeg lader mine hænder kærtegne min krop fra mine bryster ned over hofterne, imellem mine ben og tilbage igen og da jeg står foran dig, spreder jeg let mine ben og begynder at danse lidt vuggende frem og tilbage.

Denne type mand får mest sex. Jeg nyder, at du kigger på mig på den måde, som du gør, og nervøsiteten er afløst af lyst. Vi får øjenkontakt, og det er lige før, at jeg i dine øjne kan se, hvad du tænker. Jeg elsker, når du ser på mig med den specielle blanding af lyst og kærlighed. Mine hænder kærtegner min krop, og jeg lader mit hoved falde let bagover, mens jeg nyder min egen berøring, og jeg får en let gåsehud over hele kroppen af at mærke det bløde stof fra handskerne på min hud.

Jeg lader den ene kjolestrop glide ned og herefter den anden, og jeg vender mig langsomt om, mens jeg stadig vrikker lidt frem og tilbage med hofterne Jeg ved, at du elsker min røv, og jeg fører hænderne om til mine balder og løfter langsomt kjolen, så du kan nyde synet af den. Jeg bukker mig helt ned foran dig og siger, at du skal kærtegne mine balder med dine hænder, og det gør du.

Det er dejligt at mærke dine hænder, jeg er vild med dem og det, som de er i stand til at gøre ved min krop. Du tager fat i mine hofter giver dem et let klem, fortsætter lidt med at massere min røv, og langsomt lader du en finger glide ind mellem mine ben for at kærtegne min fisse. Jeg er sikker på,at du kan mærke, hvor våd jeg allerede er. Jeg træder et skridt frem, så du ikke længere kan nå mig, og jeg vender mig imod dig igen. Jeg fortsætter med at danse lidt for dig, mens jeg lader mine kjolestropper glide helt ned over mine skuldre.

Kjolen glider videre ned ad hofterne og lander på gulvet, hvor jeg træder ud af den. Mine hænder bevæger sig ned mod trussekanten, og jeg lader en finger kærtegne min fisse uden på mine trusser. Det føles rigtig godt, og jeg kan mærke, at min nervøsitet er helt væk nu, hvor jeg er blevet så ophidset. Med den anden hånd kærtegner jeg mine bryster, så brystvorterne bliver helt stive.

Jeg tager fat i trussekanten og hiver lidt ned, så du lige kan ane min næsten glatbarberede fisse, jeg vender mig om igen og bukker mig helt ned, mens jeg langsomt tager trusserne af. Jeg går nu over til sofaen og sætter mig ned - Nu skal du slikke fisse , siger jeg til dig. Hele dagen har jeg tænkt på det, og jeg spreder mine ben, mens du rejser dig fra stolen, kommer hen imod mig og sætter dig foran mig på dine knæ.

Hvor normalt er DIT sexliv? Du starter med at kysse mine lår og inderlår, mens du bruger din tunge i langsomme bevægelser op imod min fisse. Du undgår helt bevidst at ramme mine kønslæber og min klitoris. Du fortsætter med at drille mig lidt på denne måde, men det er mig, der bestemmer, så med begge hænder tager jeg fat i dit hoved og fører det hen imod min fisse.

Jeg vil mærke din tunge nu. Da din tunge rammer spidsen af min klitoris, er det som en lille eksplosion i min krop, som får mig til at stønne let. Det er bare så fantastisk dejligt.

Du er rigtig god til at bruge din tunge, og du slikker mig på mine kønslæber, rundt om klitoris, på indersiden af mine lår, tilbage til mine kønslæber og igen rundt om klitoris. Din tunge er overalt. Jeg tager en tår af min rødvin, kigger på dig, og du kigger op på mig, mens du slikker min fisse.

Det er så frækt at se på dig, og jeg smiler til dig, da vi igen får øjenkontakt. Jeg er blevet mere og mere liderlig, og jeg er nødt til at mærke noget oppe i mig, så jeg finder min dildo frem, som jeg har gemt under en pude. Jeg siger til dig, at du skal stoppe, fugter dildoen med min mund og fører den langsomt op i min våde fisse for derefter at føre den lidt ud og ind igen.

Jeg tænker, at du skal vente lidt endnu med at mærke min våde fisse. Det er bare så lækkert, og jeg stønner lidt højere, mens du sidder foran mig på knæ og kan se min nydelse fra dildoen, der glider ind og ud af min våde fisse. Jeg bliver bare mere liderlig af, at du kigger på mig. Uden at jeg beder dig om det, rejser du dig halvt op og begynder at sutte på mine bryster. Det føles fantastisk på mine stenhårde brystvorter.

Jeg ser din tunge cirkle omkring dem og kan samtidig se din anden hånd trække dildoen ind og ud af min fisse - det er bare så frækt, når du "arbejder" med mig på denne måde. Jeg lukker øjnene og mærker bare dig og det, du gør. Jeg kunne blive ved sådan her hele natten, men jeg beder dig alligevel om at stoppe, for nu vil jeg smage din pik, så du rejser dig op, tager dine bukser af og sætter dig i sofaen.

Nu er det min tur til at knæle, og jeg kan se på din pik, at også du er ophidset. Den er stor og hård, og jeg har virkelig lyst til at lade mine læber glide ned over den. Jeg starter med at kysse dine lår, og min tunge lader jeg langsomt i cirkler bevæge sig op imod din pik. Du sukker lidt og holder mit ansigt imellem dine hænder, mens du kærtegner mit ansigt og mit hår.

Jeg slikker dine nosser, og med tungespidsen fortsætter jeg på bagsiden op ad din pik op langs strengen. Jeg fugter mine læber og lader dem glide et lille stykke ned over dit pikhoved. Jeg kan mærke, at du forsøger at presse din pik længere ind i min mund, men nej - det er stadig mig, der bestemmer. Jeg fortsætter lidt endnu med at kysse og slikke dit pikhoved, indtil jeg ganske langsomt og stykke for stykke tager mere og mere af din pik i munden.

Da mine læber når helt ned til roden, stønner du højt, og da jeg kigger op på dig, er jeg slet ikke i tvivl om, at du nyder det. Det gør jeg også. Jeg elsker at slikke din dejlige pik og mærke den vokse og blive stor og hård i min mund. Jeg er vild med synet, lyden, duften, følelsen og smagen af dig.

Igen har vi øjenkontakt, og dine øjne lyser af lyst, begær og liderlighed. Det er bare så frækt. Jeg starter med at sutte din pik i et stille tempo, men snart går det hurtigere, og jeg fornemmer, at også din ophidselse bliver større og større, indtil du siger, at jeg skal stoppe, hvis du ikke skal komme med et brag. Jeg ved, at du er vild med at komme i min mund, og normalt ville jeg også give dig lov, men ikke i aften.

Jeg vil mere end det. Du får en lille pause, men din pik er stiv og hård, og jeg kan ikke vente meget længere med at mærke dig oppe i mig. Så jeg sætter mig ovenpå dig og begynder at ride dig. Jeg lader kun lige dit pikhoved komme indenfor og glider lidt frem og tilbage i et stykke tid. Det er vildt pirrende. Da jeg endelig lader mig glide helt ned over din pik, breder der sig en varme i hele min krop. Det er så ubeskrivelig dejligt at mærke din pik glide ind og ud ad min fisse, og det er svært for mig at holde et roligt tempo, for jeg har længtes efter dette.

Du tager fat om mine hofter, og igen vil du gerne bestemme farten, men du skal ikke bestemme noget - i hvert fald ikke endnu, så jeg stopper dig og læner mig imod dit ansigt, så du kan slikke mine bryster, og det gør du villigt. Mine brystvorter er stadig stive, og jeg er om muligt blevet endnu mere liderlig. Og mens du lægger dig på ryggen, stiller jeg mig over dig med et ben på hver side af dig, og jeg tager mine handsker, sko og strømper af, så jeg nu er helt nøgen.

Jeg finder massageolien frem og lader et par dråber falde ned på din krop, og du gyser lidt, for olien er en lille smule kold. Jeg sætter mig ovenpå dig, og begynder at massere din krop ind i olien, der hurtig bliver lun mellem mine hænder. At komme i templet i Mahamudrainstut som mand, for at mødes i en tantramassage for manden,. Accept Læs mere åbner i eget vindue. Over en kop kaffe og med Højskolesangbogen på bordet mødes vi i et levende. Og har du og din organisation ønsker om et helt særligt foredrag.

Jeg har i 30 år hjulpet andre og mig selv til et højt selvværd. Et højt selvværd kan give mod til at realisere sine drømme. Det bliver nemmere og nemmere at realisere sine drømme i Danmark, fordi den dygtige selvlærte person efterhånden bliver respekteret på lige fod med den uddannede person. D Sidder lige og stener lidt for meget, så kom til at tænke ;D på sætninger, der er blevet misforstået perverst Dem har jeg en del af, og det tror jeg da os i har xD Skriv dem lige, så har vi andre noget at more os over: P I får lige 2 af mine først: Vi har lige fået fri og en af drengene fra min klasse.

Den første slikker på sin is, den anden sutter på isen, og den tredje bider af sin.

Retro fisse ældre damer sex

BORDEL KASTRUP LESBISK SEX PORNO